О нама


Компанија МАГ – МАЛ д.о.о основана је 2014. године као резултат удруживања искуства у области дизајна и пројектовања техничких производа са једне стране и искуства у пројектовању и изради алата за бризгање пластике са друге стране.

Власник и оснивач фирме, Небојша Стевановић, имао је визију оснивања модерне компаније која би своју позицију на тржишту градила на знању, новим технологијама, врхунском квалитету својих производа и потпуној опредјељености захтевима купца.

Примарно се бавимо производњом алата за бризгање пластике, односно, производњом и обрадом готових производа од метала и пластике. Тачније, бавимо се конструкцијом и израдом алата за бризгање пластичних дијелова, алата за пластично деформисање лима ( извлачење и штанц ) и алата за израду паковања за кондиторске производе. У погонима пластике бризгају се позиције за аутоиндустрију, електроиндустрију, грађевинарство и индустрију намјештаја, а све у складу са прописима европских стандарда и према захтјевима купаца.

Што се наших клијената тиче, тренутно су лоцирани у Босни и Херцеговини, Њемачкој, Србији, а по том питању  планирамо  проширење и на тржиште ЕУ. Кроз сарадњу са бројиним ино-партнерима наши производи присутни су у области аутоиндустрије, медицинске индустрије, електроиндустрије, индустрије транспортних система и др.

фирма Маг – Мал се сада, са вишегодишњим искуством у захтјевној аутоиндустрији, јасно позиционирала у односу на конкуренцију.

У наредном периоду циљ нам је да што више диверзификујемо свој производни програм па се, поред рада на изради резаних алата, планирамо фокусирати и на развој сопствених производа. Своју предност и снагу видимо у нижој цијени, добром квалитету и модерном дизајну производа, кратким роковима израде и испоруке у реално постављеним планским задацима базираним на претходном искуству. Опредјељени смо да у потпуности испратимо захтјеве тржишта у свим аспектима. Осим тога, као предузеће које не оптерећује велики број запослених и статичност производних капацитета брзо се прилагођавамо промјенама и захтјевима тржишта и спремни смо да сваку Вашу псловну идеју доведемо до успјешног производа.